Siófok

Siófok

Képek, Szálláshelyek és Kiemelt látnivalók
Siófok - Légifotó

 

Siófok, amely a Balaton déli partján terül el, a magyar tenger legnagyobb, illetve a külföldi turisták körében legnépszerűbb települése. A város hajókikötőjéből napközben és naplemente után egyaránt induló sétahajókon, kellemes kikapcsolódásban lehet részünk. A város szállásaiban eltöltött, több mint 680 -ezer vendégéjszaka összességével Siófok Magyarország ötödik legnépszerűbb turisztikai városa.

A Központi Statisztikai Hivatal által végzett felmérések alapján, a listát Budapest vezeti. A népszerűségi listán, a magyar főváros után három csodálatos fürdőváros következik, mégpedig Hévíz, Hajdúszoboszló, valamint Bük.
A magyar tenger legnépszerűbb városában a nyári hónapokban, minden a nyaralásról, fürdőzésről, illetve a bulizásról szól.

 

Siófok több mint 230 kiváló minősítésű szállodájába várja kedves látogatóit »

 


A siófoki partszakasz két részből áll:

 

  • az Aranypart, ahol egy híres magyar íróról elnevezett sétány található, a Petőfi sétány. A sétányon butikok, éttermek, esti bárok, klubbok és különböző szórakozóhelyek várják a vendégeket. A Balatonpart ezen szakaszán, vagyis a Petőfi sétány teljes hosszán helyezkedik el a Coke Club, azaz a fizetős Nagystrand.
    A Coke Club területén található a fiatalabb generáció legkedveltebb szabad ég alatti szórakozó helye, ahol a főszezonban fergeteges koncertek és fantasztikus partik kerülnek megrendezésre. A zenés rendezvényeken
    a hazai együttesek és lemezlovasok mellet, sok esetben külföldi sztárok is fellépnek.

 

  • az Ezüstpart, ahol szintén minden feltétel adott egy kellemes és élményekben gazdag nyaraláshoz. Siófok Ezüstpart-i szakaszát meghitt kertes nyaralók és panziók, valamint kisebb, nagyobb szállodák tarkítják.
    A partvonal mentén itt végig szabadon, vagyis fizetés nélkül lubickolhatunk a Balaton vizében. Természetesen az esti élet kedvelőinek itt is van miből válogatni, hiszen némely hotel és éjszakai klub zenés, táncos szórakozásra kínál lehetőséget a vendégeknek.

 

 

Galerius Fürdő, SiófokGalerius Fürdő

A Siófokon nyaraló vendégeknek rossz időjárás esetén, az év 365 napján nyitvatartó Galerius Élményfürdő és Wellness Központ nyújt lehetőséget a fürdőzésre. A több szintes, nemzetközi színvonalú fürdőkomplexum, amely 2006 júliusában nyitotta meg kapuit, páratlan és kellemes ellazulást, illetve pihenést kínál látogatóinak.
A csaknem 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítményben hat különböző medence várja a fürdőzőket. A melegvizes ülőmedence, gyermek- és élménymedence, pezsgőfürdő és tanmedence, valamint a kültéri melegvizes medence mellett, a két csúszdát is kipróbálhatjuk. A Péntek 13 elnevezésű csúszda, a maga 88 méteres hosszával és 2 méteres átmérőjével, egy nem mindennapi élményt nyújt a vízbe való csobbanáshoz. A komplexum alsó szintjén, a Földalatti Szauna Oázisban, több különféle szauna, valamint egy tengeri levegős kabin, egy gőzkabin és egy sóbarlang található. Egyszóval a relaxációra vágyó turistáknak a fürdő maga a paradicsom. » Kedvezményes szállások a Galerius Fürdő közelében

 

 

Siófok képekben

Néhány csodás kép a városról


[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Siófok képekben”]

 

 Siófok akciós szállásainak kínálata  » MEGNÉZEM