Kiváló Szálláshelyek Magyarországon

Szálláshelyek Magyarországon

A Leglátogatottabb Szálláshelyek Magyarországon – Szállodák, Apartmanok, Villák, Nyaralók, Panziók…

 


Corvin Lux Aparthotel Budapest

Corvin Lux Aparthotel, Budapest  4 csillag

 

A Corvin Lux Aparthotel, Budapest VIII. kerületében helyezkedik el. A modern jellegű hotel fantasztikus felszereltségekkel várja kedves vendégeit. Ingyenes Wi-Fi hozzáférés a hotel egész területén! A modern konyhasarokkal és ülősarokkal ellátott apartmanok és a légkondicionált stúdiók, kivételes kényelmet nyújtanak lakóiknak.

Részletes Info »  További szálláshelyek Budapesten

 


Mala Garden Design Hotel SiófokMala Garden Design Hotel, Siófok  4 csillag

 

A Mala Garden Design Hotel, Siófok egyik legnépszerűbb szálláshelye. A Balaton partján fekvő hotel ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel, légkondicionált szobákkal és egy újonnan épült wellnessrészleggel várja kedves vendégeit. A hotelhez tartozó vízre épített napozóterasz, egyedi kellemes pihenésre nyújt lehetőséget.

Részletes Info »  További szálláshelyek Siófokon

 


Mozart Hotel SzegedMozart Hotel, Szeged  4 csillag

 

A Mozart Hotel, Szeged egyik legnépszerűbb hotelja, amely a Dóm tér közelében, a város történelmi központjában található. Az egész hotel területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra és a portán számítógép használatára van lehetőség. A szobákban légkondició, műholdas televízió és csillogó fürdőszoba várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Szegeden

 


Aquaticum Thermal & Wellness Hotel Debrecen

Aquaticum Termal & Wellness Hotel, Debrecen  4 csillag

 

Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel, Debrecen egyik legszebb területén, a Nagyerdő szabadidő park közepén terül el. Természetesen a hotel bármely pontján ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A hotel gyünyürű wellnessrészlegében mediterrán élményfürdő és thai masszázsközpont várja a pihenni vágyókat.

Részletes Info »  További szálláshelyek Debrecenben

 


 

Kiváló Szálláshelyek Magyarországon

 


Kulacs Csárda Panzió Eger

Kulacs Csárda Panzió, Eger 3 csillag

 

A Kulacs Csárda Panzió, Eger, talán egyik legnépszerűbb szálláshelye. A Szépasszony-völgy közelében elhelyezkedő panziót káprázatos szőlőültetvények veszik körbe. Ennek köszönhetően a vendégek, a csárdában a legfinomabb magyar minőségi borokat kóstolhatják. A panzió területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Egerben

 


Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula

Hunguest Hotel Erkel Dürer, Gyula  4 csillag

 

A Gyulán található 4 csillagos Hunguest Hotel Erkel Dürer, a Gyulai vár kertjében helyezkedik el. A hotel légkondicionált szobáiban síkképernyős TV, valamint ingyenes Wi-Fi csatlakozás áll a vendégek rendelkezésre. A hotel lakóinak, a vár területén elhelyezkedő Várfürdő és az AquaPalota szolgáltatásai ingyenes vehetők igénybe.

Részletes Info »  További szálláshelyek Gyulán

 


MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel, Zalakaros  4 csillag

 

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel, Zalakaros központjában helyezkedik el. A csodálatosan szép szálloda épületének wellnessrészleggében különböző, kellemes wellness-szolgáltatások vehetők igénybe. Fedett medence, pezsgőfürdő, gőzfürdő valamint különböző szaunák várják a teljes ellauzulásra vágyó vendégeket.

Részletes Info »  További szálláshelyek Zalakaroson

 


Hotel Millennium Pécs

Hotel Millennium, Pécs  4 csillag

 

A Hotel Millennium, Pécsett a Kálvária-dombon helyezkedik el. A forró nyári napokon, a hotel medencével ellátott csodálatos kertje, kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt vendégeinek. Rossz időjárás esetében viszont a beltéri wellness-szolgáltatások. illetve különböző masszázskezelések vehetők igénybe.

Részletes Info »  További szálláshelyek Pécsett

 


 

A Legnépszerűbb Szálláshelyek Magyarországon!

Kiváló minősítésű Olcsó Szállás Magyarország-szerte!