Budapest Szállás Ajánlatok

Egész Budapest Szállás Kínálata

Olcsó Szállások és Kiemelt Látnivalók Magyarország fővárosában, Budapesten

Budapest nemcsak Magyarország fővárosa, hanem legnyagyobb és legnépesebb városa is. A város lakosságának száma meghaladja az 1,7 milliót. Budapest Európa egyik legszebb városa, amely fekvésének és szépségének köszönhetően többmillió turistát vonz évente az országba. A magyar fővárosban nagyon sok csodás látnivaló van, mint pl.: a Budai vár, Parlament épülete, Gellért-hegy, Városliget, Hősök tere, Margitsziget, Citadella, Halászbástya, stb… A magyar főváros jelenleg több, mint 2200 szálláshellyel büszkélkedhet. Ezek közül jó néhányat nyugottan az “olcsó” illetve a kedvezményes áron elérhető szállások közé sorolhatunk. Természetesen Budapest igényesebb vendégeit sem éri csalódás. Akik magas minősítésű luxus szállodába vágynak több, 4* és 5* csillagos szálloda közül válogathatnak.

 

» Keressen Olcsó Szálláshelyet Budapesti Kínálatunkban! 

Budapestet, számos gyógyforrásának köszönhetően a világ egyik legkülönlegesebb adotságokkal rendelkező városa ként emlegetik. A külföldi turisták által legkedveltebb, illetve leglátogatottabb gyógyfürdők a Király Gyógyfürdő, Gellért Gyógyfürdő és a Rudas Gyógyfürdő. A fővárosban továbbá nagyon sok az UNESCO által világörökségnek nyilvánított hely, épület, illetve építmény. Budapestet a Duna folyó szeli ketté. Budát és Pestet hét káprázatos híd köti össze egymással. Közülük a négy legismertebb: a Lánchíd, Margit híd, Erzsébet híd valamint a Szabadság híd. A legrégebben vagyis elsőként megépült budapesti híd a Lánchíd, amely 1839 és 1848 között Clark Ádám skót építőmérnök vezetésével épült fel. A Duna ezen szakaszán kellemes sétahalyózásra van lehetőség, mialatt kivételes és gyönyörű látványosságokat csodálhatunk meg. Egyszóval Budapest páratlan kirándulások illetve vakációk megrendezésére nyújt számtalan lehetőséget.

 

Budapest éjjel - csodálatos kilátás a magyar fővárosra

 

Látogasson el ön is családjával Budapestre és fedezze fel Magyarország fővárosának káprázatos helyeit. Böngéssze át olcsó szállás ajánlatainkat és foglalja le kiválasztott szállását időben. Budapesten töltött vakációjával garantáltan meg lesz elégedve!

 

Buda és Pest

Buda a főváros öregebb része, ahol stílusos kis utcákat és régi stílusban épült házakat találunk. Budát, amely a Duna jobb partján fekszik, régen a Magyar királyság fővárosának tartották. A magyar főváros másik része Pest, amely a Duna bal partján fekszik. Pesten találhatók a gyönyürű szállodák, csodás éttermek és kávéházak, valamint az emberek tömegétől nyüzsgő bevásárló utcák. Pest egyik leghíresebb bevásárló utcája a Váci utca.

 

Váci utca

A Váci utca régen valójában két külön utcából állt, amelyeket a 18. században végleg egybe nyitottak. Ennek köszönhetően a mai Váci utcának két teljesen különböző karaktere van, ugyanis a déli részét megnyitották a gépjárműves közlekedés számára. Ezzel ellentétben  az északi részen található népszerű üzletsorok csakis gyalogosan járhatók. A régi eredeti épületek között modern áruházakat, kisebb-nagyobb üzleteket, bevásárlóközpontokat, éttermeket és bankokat találhatunk. Itt található a nevezetes Pesti színház is ahol többnyire klasszikus darabokat adnak elő. A színház korábban, mint tánc és koncertterem szolgált, ahol 12 éves korában még a híres magyar zeneszerző Liszt Ferenc is fellépett. » Budapesti szálláshelyek a Váci utca környékén

 

Budapest néhány csodás látnivalója képekben

Néhány gyönyörű éjjeli felvétel a magyar fővárosról
» Budapesti Szálláshelyek Kínálata – Olcsó Szállások Budapesten!

További gyönyörű képek Budapestről Google+ Facebook