Kiváló Szálláshelyek Franciaországban

Szálláshelyek Franciaországban

A Leglátogatottabb Szálláshelyek Franciaországban – Szállodák, Apartmanok, Villák, Nyaralók, Panziók…

 


Hotel Le Six, PárizsHotel Le Six, Párizs  4 csillag

 

A Hotel Le Six szálláshelye Párizs centrumában helyezkedik el. A szálláshely 41 modern stílusban berendezett szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák síkképernyős műholdas TV-vel és luxus piperecikkekkel vannak ellátva. A Hotel Le Six szálloda kiválóan felszerelt fitneszközponttal és gyönyörű wellness-részleggel várja vendégeit. Teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Párizsban

 


Hôtel Massena, NizzaHôtel Massena, Nice (Nizza)  4 csillag

 

A Hôtel Massena Nizza város centrumában található. A tengerparttól csupán 200 méterre elhelyezkedő szálloda 110 légkondicionált szobával rendelkezik. A szobák síkképernyős TV-vel, minibárral és egyéb extrákkal vannak felszerelve. A szálláshely teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A Hôtel Massena szálláshelye kiváló szobaszervizzel várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Nizzában

 


Le Grand Balcon Hotel, ToulouseLe Grand Balcon Hotel, Toulouse  4 csillag

 

A Le Grand Balcon Hotel Toulouse város szívében helyezkedik el. A szálláshely 47 légkondicionált és hangszigetelt szobával rendelkezik. A szobák síkképernyős TV-vel, minibárral, valamint Nespresso kávéfőzővel vannak felszerelve. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A Le Grand Balcon Hotel svédasztalos reggelivel várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Toulouseban

 


Hôtel Lyon Métropole, LyonHôtel Lyon Métropole, Lyon  4 csillag

 

A Hôtel Lyon Métropole Lyon külvárosában helyezkedik el. A szálláshely 147 modern stílusban felszerelt szobával rendelkezik. A Hôtel Lyon Métropole fantasztikusan jól kiépített wellness-részleggel, valamint 4 teniszpályával várja kedves vendégeit. A szálloda egész területén, ingyenes Wi-Fi csatlakozást biztosít lakóinak. Az étteremben kitűnő Francia specialitásokat készítenek.

Részletes Info »  További szálláshelyek Lyonban

 


 

Kiváló Szálláshelyek Franciaországban

 


Grand Hotel de la Reine, NancyGrand Hotel de la Reine, Nancy  4 csillag

 

A Grand Hotel de la Reine Nancy belvárosában, a Place Stanislas téren helyezkedik el. A szálláshely 51 légkondicionált szobával rendelkezik, amelyek mindegyike kábel TV-vel van felszerelve. A Grand Hotel De La Reine 4 csillagos luxus hotel egy hangulatos olvasóteremmel, valamint egy elegáns bárral várja kedves látogatóit. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi hálózat vehető igénybe.

Részletes Info »  További szálláshelyek Nancyban

 


Cézanne Hôtel Spa, CannesCézanne Hôtel Spa, Cannes  4 csillag

 

A Cézanne Hotel Spa szálloda, a filmfesztiválokról híres Cannes városban található. A 28 hangszigetelt, valamint légkondicionált szobával rendelkező szálláshely, mindössze 500 méterre helyezkedik el a strandtól. A szobák síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. A szálloda kitűnő török fürdővel, valamint különféle masszázs és szépségápolási kezeléseket kínáló wellness-részleggel várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Cannesban

 


Hotel Carlton, LilleHotel Carlton, Lille  4 csillag

 

A Hotel Carlton épülete Lille város centrumában helyezkedik el. A szálláshely 59 légkondicionált, hangszigetelt, valamint gyönyörű márvány fürdőszobával ellátott szobával rendelkezik. A szálláshely teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A 4 csillagos Hotel Carlton szálloda jól felszerelt fitneszcenterrel, szoláriummal, valamint szaunával várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Lillében

 


Hilton Évian les Bains Hotel, Francia AlpokHilton Évian les Bains Hotel, Francia Alpok  4 csillag

 

A Hilton Evian les Bains szálláshelye a Francia Alpokban, pontosabban a Genfi-tó mellett helyezkedik el. A szálláshely 170 légkondicionált szobával rendelkezik. A szobák mindegyike márvány fürdőszobával, síkképernyős TV-vel, illetve egy minibárral van felszerelve. A szálloda kitűnő szabadtéri medencével és fantasztikusan jól felszerelt wellness-részleggel várja vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek a Francia Alpokban

 


 

A Legnépszerűbb Szálláshelyek Franciaországban!

Kiváló minősítésű Olcsó Szállás Franciaország-szerte!