Kiváló Szálláshelyek Ausztriában

Szálláshelyek Ausztriában

A Leglátogatottabb Szálláshelyek Ausztriában – Szállodák, Apartmanok, Villák, Nyaralók, Panziók…

 


Hotel Kaiserin Elisabeth Bécs

Hotel Kaiserin Elisabeth, Bécs  4 csillag

 

A Hotel Kaiserin Elisabeth, Bécs szívében helyezkedik el. A szálloda összesen 63 szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák gyönyörű fürdőszobával, műholdas csatornákkal ellátott síkképernyős TV -vel, ingyenes Wi-Fi csatlakozással, valamint egyébb extrákkal várják kedves lakóikat. A szálloda közelében található Bécs egyik legismertebb látnivalója, a Szent István-székesegyház.

Részletes Info »  További szálláshelyek Bécsben

 


Hotel & Villa Auersperg Salzburg

Hotel & Villa Auersperg, Salzburg  4 csillag

 

A Hotel & Villa Auersperg, Salzburg centrumában, de ennek ellenére egy csendes, nyugott környéken helyezkedik el. A szálláshely összesen 55 egyedi stílussal berendezett, nemdohányzó szobájába várja kedves látogatóit. Fantasztikus wellnessrészlegében kellemes, relaxáló masszázskezeléseket is igénybe vehetünk. A szálláshely teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Salzburgban

 


Palais Hotel Erzherzog Johann Graz

Palais Hotel Erzherzog Johann, Graz  4 csillag

 

A Palais Hotel Erzherzog Johann, Graz óvárosának centrumában található. A város főtere, valamint egyes kiemelt látnivalója, mindössze pár lépésnyire tekinthetők meg. A szálloda egy elegáns egykori barokk palota épületében nyújt szállást vendégeinek. A szálloda beltere ennek köszönhetően, gyönyörű egykori hangulatú díszelemekkel van felszerelve. Ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Grázban

 


Austria Classic Hotel Wolfinger

Austria Classic Hotel Wolfinger, Linz  3 csillag

 

Az Austria Classic Hotel Wolfinger, Linz főterén, az óváros centrumában helyezkedik el. A szálloda 40 szobájának nagy része, gyönyörű biedermeier stílusban van berendezve. Az egész szálloda területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A szálloda néhány extra szolgáltatással rendelkezik mint például: a nászutas lakosztály, üzleti központ, valamint a VIP szobalétesítmények.

Részletes Info »  További szálláshelyek Linzben

 


 

Kiváló Szálláshelyek Ausztriában

 


Cityhotel D&C St.Pölten

Cityhotel D&C, St.Pölten  4 csillag

 

A Cityhotel D&C, Sankt Pölten óvárosának peremén helyezkedik el. A szálloda 136 szobával rendelkezik. Minden egyes szobájában síkképernyős műholdas televízió és kozmetikumokkal felszerelt fürdőszoba várja kedves vendégeit. Kellemes wellnessrészlegében többek között szauna, gőzfürdő, edzőterem és különféle masszázs-szolgáltatások vehetők ingyenesen igénybe.

Részletes Info »  További szálláshelyek St. Pöltenben

 


Hotel Grauer Bär Innsbruck

Hotel Grauer Bär, Innsbruck  4 csillag

 

A Hotel Grauer Bär, Innsbruck centrumában, az óváros közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 196 légkondicionált, szépen berendezett szobával várja kedves vendégeit. Az 5. emeleten kellemes wellnessrészleg és egy fantasztikus panorámás medence vehető igénybe. A szálloda teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Innsbruckben

 


Thermal-Badhotel Kirchler Tux, Tirol

Thermal-Badhotel Kirchler, Tux – Tirol  4 csillag

 

A Thermal-Badhotel Kirchler, Tux városában, azaz a téli sportok kedvelőinek paradicsomában, Tirolban helyezkedik el. Az összesen 90 szobával rendelkező szálloda a síelők egyik legkedveltebb szálláshelye, mivel a Hintertux-gleccser csak 500 méter tévolságra fekszik. A gleccser lesiklópályája pedig közvetlenül a szálloda mögött ér véget.

Részletes Info »  További szálláshelyek Tirolban

 


Hotel Alpendomizil Neuhaus Mayrhofen, Osztrák Alpok

Hotel Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen – Osztrák Alpok  4 csillag

 

A Hotel Alpendomizil Neuhaus, Mayrhofen szívében, az Osztrák Alpokban helyezkedik el. Az összesen 150 szobával rendelkező szálláshely kellemes wellness-részleggel, (többek között pezsgőfürdővel és gőzfürdővel), valamint jól feltöltött borospincével várja kedves látogatóit. A szobákban ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek az Osztrák Alpokban

 


 

A Legnépszerűbb Szálláshelyek Ausztriában

Kiváló minősítésű Olcsó Szállás Ausztria-szerte!